2012. április 15., vasárnap

Ágynemű

Le kell szögezzem, imádok ágyneműket készíteni!!! Szeretem magamban elképzelni milyen is lesz a kis birodalomban. :) Egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy elkészíthettem ezt is.
A lábamhoz képest nagyon gyorsan végeztem vele, de muszáj volt, mert holnap már el is indul a céljához 22-én pedig egy keresztelőn fog jeleskedni. :)
A munkamenet úgy alakul, hogy a megrendelő elmondja az elképzeléseit, ezesetben, hogy ő szamócás anyagot szeretne. Mivel tudom, hogy a közelünkben a textil boltokban esély sincs ilyenre, így első körben elküldöm, amit a hunyadis patchwork bolt weblapján találok. Ha innen nem tetszene semmi, akkor más webshopokat, külföldi lapokat, etsyt is megnézem.
Miután megtörtént az anyagválasztás és elmondta, hogy nagyjából mik az elképzelései, én elkészítek rá pár alternatívát, hogy miként is mutathat jól. Elküldtem 5 verziót, abból lett ez kiválasztva.
És nekem már csak annyi volt még a dolgom, hogy elmentem megvenni az anyagot és megvarrtam. :)

A paplan huzat alja két oldalt 15 centire bevarrva, hogy a paplan csücskei ne kandikáljanak, a további nyitott részt, megkötők zárják.



A színe ezen a fotón áll a legközelebb a valósághoz!
A párnahuzat alul bújtatós lett, így se megkötő, se zipzár, se semmi nem zavarja a baba/gyerek fejét.


Nekem nagyon tetszik, kis csajos lett. Nektek?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Viki!

Én, mint a Megrendelő :) nagyon köszönöm még 1x az ágyneműt, nagyon tetszett az ajándékozott szüleinek, illetve a 6 hónapos Lucának is, aki nagy szemekkel nézegette a babakocsiban fekve a lábához rakott takarót. Első kérdés: honnan vettem ilyen anyagot? Első észrevétel: de jó a kispárnán az "L" betű, aztán jött a rácsodálkozás a teljes Luca feliratra a takarón.Egyszóval nagy sikert aratott!!

Dóri írta...

Gyönyörű szép, szemet gyönyörködtető! Annyira ügyes vagy!