2012. június 26., kedd

elveszett bárány...

...jelentkezik. :) Ugyan normális képeket nem tudok hozni, mert semmit se fotóztam le teljesen, de talán részleteket igen. :)
A lényeg, hogy nem igazán tudtam varrni, mert vizsgára készültem, illetve bevallom nagyon sokszor nem készültem, mert azt se tudtam, hogy is álljak hozzá, de persze mást csinálni meg nem mertem, mert a tanulási időmből vesz el. Végül mégis csak levizsgáztam, és ugyan csak három nap múlva derül ki, de szerintem sikeresen. Most jön a következő nehéz rész, munkát találni, mert egyre nehezebb. Meg nem lenne rossz valamiféle esti továbbképzés, csak hirtelen fogalmam sincs mihez is kezdjek az életemmel. Rééémes! Olyanba fogjak, amit szeretek, vagy olyanba, amiből meg lehet élni és el lehet tartani egy gyereket. Jó lenne az arany középút.
Varrtam egy pelenkázót, de sajnos csak ezt a két képet találtam róla, a többi szőrén, szálán eltűnt:Az alapvető koncepció az volt, hogy valahol lányos legyen, de ne olyan nagyon és csak semmi rózsaszín, ha jól emlékszem így kezdtünk neki a rendelésnek. A másik oldala vaj színű frottír, a szegőpánt pedig azonos a név anyagával.

Néhány sortot is csináltam Gerda fiának, de azok a képek is eltűntek, bár ezt leginkább a google+-nak tudom be, ami nálam ma végleg kiverte a biztosítékot és töröltem is.
Alapvetően tényleg nagyon bírom a Google-t és azt is, hogy már a fél világháló az övék, vagyis minden össze van kapcsolva mindennel, mert megkönnyíti a munkám. De ez a facebook koppintás nem jött át, amúgy is véletlen vettem fel.
Szóval csak egy kis nadrágot tudok most mutatni. Jól eltervezett nadrág volt, csíkosnak készült. Az is lett, csak olyan történt, ami még soha. Összevarrtam két egyforma lábszárat. Ami számomra rejtély a köbön, ugyanis összevarrás elkezdése előtt legkésőbb észreveszem, ha ne adj isten két jobb láb születik. Postázás előtti utolsó pillanatban vettem észre, és csak néztem, hogy is történhetett... Na akkor ezzel gyorsan csinálni kell valamit! Ki bontottam a két lábat, csak nem találtam ugyanabból a csíkosból pótlást. Ez a kockás meg úgy harmonizált, és amúgy is szeretem az őrültségeket, és nekem senki ne mondja, hogy a kockás és csíkos nem megy össze. :D
Szóval így született meg ez a nadrág:


1 megjegyzés:

HaziManka írta...

Kar,h elvesztek a kepek,de majd keresek a sortokrol es Tomkarol,ha kell.De ez is jo kep nagyon,h csak a nadrag szine van kiemelve:)