2011. szeptember 20., kedd

címkés rongyi

Huh, de rég jártam erre... :(
Igazából szegény varrógépem is el volt hanyagolva. Nem éreztem semmi motivációt! Mintha minden nap magamra akartam volna kényszeríteni, mintha muszáj lett volna, így még rosszabb lett a szám íze tőle :S
De azért varrtam is, három kisnadrágot. Holnap fotózom őket, aztán mennek postára.
Aztán kipróbáltam a barbie ruha varrást. A legnehezebb ruhát küldte a csaj, hogy ha ez menni fog, akkor az összes többi is.
Nem ment.
Kegyetlen aprólékos volt.
Azért nem adtam fel, mondtam, hogy akkor próbáljuk ki a legegyszerűbbet. Elhozták az anyagokat, de azokhoz még nem álltam neki, majd kb csütörtökön. Jó lenne ha, menne, mert ez bejeentett munka, ergo esetleg beadhatom Bella lányt bölcsibe, és talán még varrni is jut időm.
Ma meg megcsináltam két címkés rongyit. Tegnap szabtam ki őket, és kb 10-10 perc volt.
Éééés Gerdának millió ezer köszönet érte, kaptam tőle ajándékba címkéket! Mármint olyan ruhába bevarrható, saját nevű címke címkét! :))) Olyan izgalmas! Egy ilyen 4*4 centiméter, félbehajtva kell belevarrni. Na most ebbe a rongyiba nem mutatott volna úgy jól, így félbe vágtam és az egyből csináltam kettőt, ami a két játékra ráment. Később már megbántam, hogy nem fehérrel varrtam rá és nem 4-es öltéshosszal, de ebből is tanul az ember, és most már az első darabon rajta van az én hand made jelem :D
A képeket most nem tudtam javítani, mert rosszalkodik a photoshop, de azért mégis csak legyen megmutatva! :)Nincsenek megjegyzések: