2013. szeptember 30., hétfő

vázlatok

Sokat gondolkodtam, hogy felmerjek e rakni ilyet, de próba-cseresznye.
Szóval szoktam csak úgy firkálgatni is, tervezni.
Most főleg a falvédőket mutatom.
A héten  ugyanis megyek a hunyadis fiúkhoz és ezek közül a rajzok közül kettőt legalább elkészítek, amik mennek majd a meskára. :) Kicsit mély víznek érzem, van bennem kétely is, mi van ha nem megy el, stb.
Szóval ezeket úgy rajzoltam, hogy ami adva volt a gyerek rajz dobozából, abból tudtam garázdálkodni, de pont ezért a rajzok mellett rengeteg instrukció is van, ami pontosítja az elképzeléseimet.







Legyenek majd még ilyenek? Mit gondoltok?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nem rossz, és készíthetsz is még hasonlókat, de szerintem határozd meg a korosztályt, kinek varrnád őket. A legkisebbeknek célszerű sokkal egyszerűbb mintákat kitalálni, mert őket még inkább a szín és annak harmóniája vonzza, a minták alapja háromszög, kör, négyzet legyen, (pl. Házikó: négyzet, és háromszög, labda:kör, fa:téglalap, és kör a lombja, virág, stb.) a nagyobbaknak is könnyebben felismerhető mintát, mint a memória játékod, és még nagyobbaknak lehet tágítani a világot olyan falvédővel, amilyen a víz alatti világ. Ahogy az Artúr babának is egyszerű vitorlást és tengerész faliképet készítettél, úgy legyenek egyszerűek, bájosak, szépek a gyereknek varrt minták is:)

Névtelen írta...

Nekem az a véleményem, hogy a falvédő és általában a gyerekszoba textiljei nem nagyion változnak olyan gyorsan mint a gyerekek. És egyáltalán nem baj, hogy ha a minta bonyolultabb mint a geometriai alakzatok, sőt! Nekem nagyon tetszik az a mesevilág, amit itt papírra vetettél, szívesen lennék gyerek ilyen rajzok között a szobámban, akárhány éves is vagyok!